Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Hernieuwde kennismaking met Leontine

Na een turbulente periode waarin veel is gebeurd ben ik weer heel blij hoe voor mij het leven een positieve wending heeft. Op dit moment staan er zoveel leuke dingen te gebeuren en is de positieve energie volop aanwezig. De toekomst ziet er goed uit.

Even een hernieuwde kennismaking na een periode van wat radiostilte. Wie is Leontine?

Er is in de afgelopen jaren veel gebeurd zowel privé als zakelijk. Inmiddels ben ik helemaal gelukkig met mijn huidige partner waarmee ik eind 2021 ben gaan samenwonen in een fijn huis. Dit huis is zo goed als energieneutraal, wat helemaal bij onze instelling past om duurzamer te leven. Samen genieten wij van het leven door leuke dingen te ondernemen zoals naar interessante exposities, beurzen en galeries op gebied van kunst en design te gaan. Maar wij houden er ook van zelf creatief bezig te zijn, in de natuur lange wandelingen te maken of lekker een film te pakken in de bioscoop. Wij zijn beiden ook dol op eten, zowel zelf maken als ons laten verwennen in een restaurant.

Bijzonder trots ben ik op mijn mooie volwassen dochter uit mijn vorige relatie. Samen beleven wij nog steeds heel veel plezier door lekker ergens een wandeling te maken in de natuur of stad met altijd een koffie met lekkers als afsluiting. Wij gaan ook elk jaar samen een weekje op vakantie voor quality-time.

Altijd ben ik op zoek naar kennis en verdieping op allerlei gebieden en dus ook op het persoonlijke vlak. Zo heb ik in mei 2022 de laatste etappe van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gelopen: 124 km in 6 dagen. Met een groep van 10 vrouwen o.l.v. lifestyle coach Jolanda Holwerda en zangcoach Leoni Jansen met als thema ‘vrouwelijk leiderschap’. Dit gaf weer heel veel inzicht en daardoor verdere stappen in de ontwikkeling van mijzelf.

Al zolang ik weet ben ik geïnteresseerd in alles wat met interieur en architectuur te maken heeft. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan voor interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur. Na de hbo-opleiding Interieurstyling bij Perk Interieuropleidingen heb ik in 2013 besloten voor mijzelf te beginnen. Ik blijf mijzelf daarbij bijscholen en houd ook de nieuwste ontwikkelingen op duurzaam gebied bij. Dit door middel van workshops, het lezen van artikelen in de bladen/internet, op beurzen of werkbezoek bij de producenten. Ik vind het een uitdaging om steeds de meest duurzame interieuropties te kunnen aanbieden aan mijn klanten.

Nu staat op werkgebied de verandering het omzetten van Leon10 Interieurstyling naar Leon10 Interieurontwerp te gebeuren. Deze naam klopt voor mij beter bij wat ik de klant te bieden heb: maatwerk. En dat betekent dus vaak ook een passend meubel ontwerpen.
Er staat op korte termijn nog veel te gebeuren voor mijn bedrijf waarover later meer.

Heerlijk die positieve energie!

Contact

Leon10 interieurontwerp
Woerden

info@leon10interieurontwerp.nl
06 - 14 76 86 49
KvK: 57190194

Informatie
Aangesloten bij het platform voor duurzame woonprofessionals:
Deelnemer Interieurplein:

Copyright © Leon10 interieurontwerp | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud